Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προφίλ - Ιστορικό

profil

Από την ίδρυση της η Εταιρεία (1997) ασχολούνταν αποκλειστικά με την κατασκευή μεγάλων έργων κυρίως Δημοσίου αλλά και Ιδιωτικού Φορέα (προϋπήρχε στο κατασκευαστικό χώρο, από το 1967 ως ατομική επιχείρηση του κ. Σανίδα Αστερίου). Το έτος 1997 προχώρησε σε σημαντικές επενδύσεις για την απόκτηση Λατομείων Μαρμαρόσκονης - Μαρμαροψηφίδας και άλλων θραυστών υλικών. Η εταιρεία με την σημερινή της νομική μορφή και με διακριτικό τίτλο «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ε» είναι καταχωρημένη στο Γ.Ε.Μ.Η. (Υπηρεσία Γενικού Εμπορικού Μητρώου) με αριθμό 026569840000. Η εταιρεία κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 5ης τάξης σε όλες τις κατηγορίες έργων.
Η εταιρεία εφαρμόζει:

  • Σύστημα υγιεινής και ασφάλειας εργασίας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 1801:2002 και
  • Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2004.
  • Σύστημα «Ελέγχου Παραγωγής του Εργοστασίου» (Πιστοποίηση CE)

Μέρος της επιτυχούς εξέλιξης οφείλεται στη συμμετοχή του εταιρικού σχήματος, στα ικανά διοικητικά στελέχη καθώς και στην ορθολογική οικονομική διαχείριση του οικονομικού επιτελείου. Το Management βασίζεται σε ανθρωποκεντρικές λειτουργίες χρησιμοποιώντας διαδικασίες σύγχρονης διαχείρισης. Βάση για την σωστά δομημένη τεχνογνωσία αποτελεί το λοιπό προσωπικό το οποίο διακρίνεται για την υψηλή εξειδίκευση και την πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο, ώστε να καλύπτει τις μελετητικές και κατασκευαστικές ανάγκες.

Μεγάλο μέρος της ανάπτυξης της εταιρείας οφείλεται στον συνεχή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και των μηχανημάτων, επένδυση που στοχεύει στην βελτίωση της παραγωγικότητας αλλά και του ποιοτικού αποτελέσματος. Σημαντική βαρύτητα έχει δοθεί στην προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια του εργατικού δυναμικού.

profil-latomeia-tyrnavou-1 profil grafeia profil-latomeia-tyrnavou-3
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.